Invitasjon til Heklas åpne Klubbmesterskap 2020

Islandshestforeningen Hekla inviterer til åpent Klubbmesterskap søndag 13. september på Jegstad Gård i Vestby!

Grunnet corona-restriksjoner i Indre Østfold, måtte vi dessverre avlyse Heklas kombinerte Turheststevne og Klubbmesterskap 2020 som var planlagt på Momarken Travbane i Mysen. Når det gjelder Turheststevnet lover vi å komme sterkere tilbake neste år, men et Klubbmesterskap skal vi få til!

Dommere er: Hanne Hestevik, Hanne Bjørkøy, Oda Mee og Johann Aamodt.

Det arrangeres åpne Kvalifiseringsklasser for de som vil forsøke å kvalifisere seg (arrangeres etter FIPO), D-klasser og Rekruttklasse. Man kan ikke starte både Kvalifiseringsklasse og D-klasse med samme hest, men Kvalifiseringsklassene er åpne for alle uansett om man er kvalifisert eller ikke.

Nytt i år er Rekruttklasse V5 (4-gang), som er åpen for alle aldre. Her må rytter kunne ri et V5-program alene på banen, og må låne hest av en påmeldt rytter.

I og med at det blir et en-dags-stevne, vil det ikke bli avholdt finaler. De beste i hver klasse premieres. Det kåres en klubbmester i hver aldersklasse (Barn, Junior, Ungrytter og Senior).  Det er kun uttakningsresultatene som teller, og kun medlemmer fra Hekla kan kåres til Klubbmestere.

Oppstalling: Det er begrensede oppstallingsmuligheter på Jegstad Gård. De som har fått boks vil få tildelt boks ved innsjekkingen. Det vil være mulig å sette opp kve selv, eller ha hesten ved/på hestehengeren. Husk stolper og strømtråd dersom du ønsker å ha hesten i kve, i tillegg til eget høy og vannbøtte!

For mer informasjon kan dere lese invitasjonen her:

Husk påmelding innen 07. september via Sporti.

Program, startlister og dugnadslister legges ut på facebook og hjemmesiden vår i god tid før stevnet.

Styret i Hekla ønsker alle velkommen til en hyggelig stevnedag på Jegstad gård!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s