Heklas åpne Klubbmesterskap 2020

08.30 begynte de første hestehengerne å trille inn gårdsveien mot Jegstad, men for de fleste hadde nok dagen startet mye tidligere. Stevneplassen begynte å fylle seg opp, og stemningen steg i takt med antall hengere som ble parkert på den provisoriske parkeringsplassen ute på jordet. Noen satte opp kve, andre tuslet rundt med hestene for å bli kjent med nytt sted og ny ovalbane, mens styret gjorde de siste forberedelsene før stevnestart.

Været ble som bestilt med opphold, innslag av sol, og fin temperatur å ri i. Snart var sekretariatet klart, høytalere satt opp, og banen harvet. Med tommel opp fra dommerne var det nå bare å sette i gang med første klasse.

Vi startet det hele med veldig flinke ekvipasjer i T7 barn/junior. Videre fulgte T7 ungrytter/senior, T3, T1 og T2. Deretter var det klart for de som kanskje var mest spent denne dagen, rekruttene! Med 6 startende i rekruttklassen, og 6 startende i V5 Rekrutt, var det hele 12 rekrutter som stod klare til start.

De som startet Rekrutt red fint både i skritt og trav/tølt, og gjorde gode holdt. I V5 Rekrutt ble det både fart og spenning da de skulle ri firegangsprogram. Alle var veldig flinke, og det er gøy at så mange ville prøve seg. Dette er fremtiden vår!

Videre var det klart for premieutdeling for tøltklasser og Rekrutt.

Så var det tid for en pause, før vi skulle sette i gang med fire- og femgangsklassene. Som i tøltklassene var det også her mange gode prestasjoner, og det ble en spennende ettermiddag før siste premieutdeling, og kåring av klubbmestere 2020.

Klubbmestere 2020:

Da var alle premiene delt ut, og klubbmestere for 2020 kåret!

Vi gratulerer alle deltakere for vel gjennomført stevne, og en stor gratulasjon til våre klubbmestere!

Tusen takk til dugnadsgjengen, uten dere hadde det ikke vært mulig å arrangere stevne. Tusen takk til dommerne, Hanne Hestevik, Hanne Bjørkøy, Johann Aamodt og Oda Mee for strålende dømming. Og ikke minst tusen takk til alle blide deltakere som gjør at det å arrangere stevne er så gøy!

Fullstendig resultatliste kan dere finne her.

Vi sees neste gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s