Heklas Turheststevne 2020 er avlyst!

Vi må dessverre meddele at Heklas kombinerte Turheststevne og Klubbmesterskap 2020 er avlyst. Stevnet skulle etter planen gått av stabelen helgen 11.-13. september, på Momarken Travbane i Mysen.

Turheststevnet er vanligvis svært populært, blant både små og store, men pga. coronarestriksjoner i Indre Østfold vil det ikke være mulig å gjennomføre. Ut september er det ikke lov med idrettsarrangement med mer enn 50 personer, og med smittesituasjonen i Indre Østfold p.d.d. er det ikke forsvarlig (eller lov) å arrangere et såpass stort arrangement på Momarken.

Vi i Heklastyret er veldig lei oss, og jobber på spreng med å få på plass et nytt stevne på Jegstad Gård 13. september. På grunn av begrenset tid med en-dags-stevne, samt begrenset plass på Jegstad, vil det dessverre ikke arrangeres morro-klasser, C-klasser eller pass-disipliner. Stevnet vil bli gjennomført som Klubbmesterskap, og Klubbmestere Hekla 2020 skal kåres.

Det kommer snart ut en ny invitasjon på våre hjemmesider, og ny påmelding i sporti.

NB: De som allerede hadde meldt seg på Turhest/Klubbmesterskap2020 vil få refundert pengene, og må melde seg på på nytt i sporti. Vi håper å se så mange som mulig på Jegstad, 13. september!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s