Klubbstevnet: Nytt tidsskjema + ny dugnadsliste

Velkommen til klubbstevne 15.-17.april på Momarken . 77 påmeldte, og værmeldingen ser ikke så verst ut. Vi gleder oss til å se dere! Innsjekk fredag mellom 16 og 18. De fleste tøltklassene (uttagninger) går fredag.  HER finner dere versjon 2 av tidsprogrammet. Vi måtte stokke litt om da noen klasser kom litt tett. NB – endringer kan uansett forekomme, så sjekk alltid listene som er opphengt når dere kommer fram til stevnet.  Følg med på Heklas Facebookside, den er vår mest brukte kanal for løpende info. Ny versjon av dugnadslistene finner dere her. Et velfungerende stevne forutsetter at alle tar sin del av ansvaret og møter til oppsatt dugnadsvakt. Bytt med hverandre ved behov. Velkommen til Momarken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s