Resultater Klubbmesterskapet 2016

Tusen takk til alle ryttere, hester, dommere, skrivere, sekretariat, kokker, kioskvakter, hestepassere med flere for en flott klubbstevnehelg på Momarken! Vi fikk se mange flotte sportslige presentasjoner, HER finner dere endelig resultatliste.Vi gratulerer årets klubbmestere: Tuva Sivesind i 4gang junior,  Annette Nordby i 4gang ungrytter, Martin Rønnestad i 4gang senior,  Jenny Gramnæs i 5gang ungrytter og  Marit Pettersen i 5gang senior (ikke tilstede på bildet).

Klubbmestere Hekla 2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s