Innkalling til ekstraordinært årsmøte 2020!

Tid: mandag 26. April 2021 kl 19:00

Sted: Teams

Dagsorden:

Sak 1 Godkjenning av innkalling og dagsorden

Sak 2 Valg av dirigent, sekretær og 2 medlemmer til å underskrive protokoll

Sak 3 Praksis rundt gjestemedlemmer

Vi har tidligere hatt en praksis rundt gjestemedlemmer i klubben. Dette har vært diskutert på tidligere årsmøter og kontigent er vedtatt der. Praksis rundt gjestemedlemmer har vært som følger:

«Gjestemedlemmer må være dokumenterte medlemmer av en annen klubb – dette fordi de gis medlemsrettigheter på Sporti som kun fullverdige medlemmer av NIHF har. Gjestemedlemmer kan derfor ikke melde seg inn selv, men legges til av medlemsadministrator. Gjestemedlemmer har hatt anledning til å delta på Heklas arrangementer, samt trene gratis på Heklas bane. Utover dette har gjestemedlemmer ikke hatt andre fordeler. Gjestemedlemmer har ikke kunnet starte for Hekla på arrangementer eller kåres til klubbmester.»

Siste vedtatte kontingent for gjestemedlemmer var 200 kroner. Denne praksis, samt medlemskontingent, har ikke vært diskutert på de siste årsmøter som er et krav ihht. idrettens lover. Det betyr at per dags dato er praksis med gjeldende medlemskap lovstridig. Styret beklager dette på det sterkeste, og kaller derfor inn til ekstraordinært årsmøte.

Det stemmes over følgende forslag:

1) Ordningen med gjestemedlemmer avvikles, og betalende gjestemedlemmer får tilbake sin kontingent.

2) Det innføres en ordning med støttemedlemmer.

Kontingent for støttemedlemmer er 200 kroner for 2021. Medlemmer som er dokumenterte medlemmer av andre klubber tilsluttet Norsk Islandshestforening kan være støttemedlemmer av Hekla. Medlemskap i annen klubb må dokumenteres hvert år før man kan registreres av medlemskoordinator. Støttemedlemmer kan delta på Hekla arrangementer til ordinær pris (dvs. ikke Heklarabatt dersom dette gjelder), og trene gratis på Heklas bane på Momarken. Støttemedlemmer kan ikke kåres til klubbmester, og kan ikke starte for Hekla på stevner. Støttemedlemmer har ikke stemmerett på årsmøtet.

Gjestemedlemmer som har betalt kontigent for 2021 vil bli støttemedlemmer. Dette vil også bli diskutert på neste ordinære årsmøte, og eventuelle endringer blir diskutert da.

Sak 4 Valg av nesteleder, og evt. erstatning for andre verv dersom nestleder rekrutteres blant medlemmer som allerede har verv i styret.

Påmelding til årsmøtet sendes til felix.sc@me.com. Emailadresse må innkluderes i påmeldingen.

Dersom du har andre forslag til ordlyd til sak 3, skal dette sendes styret senest 14 dager før møtet.

Du kan også se innkallingen her:

Vel møtt!

Hilsen Styret i Hekla

Signert referat fra ekstraordinært årsmøte:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s