Søkes: Barnerytter til NM

Norgesmesterskapet  arrangeres i år på Momarken 6.-9.juli i et samarbeid mellom Hekla og Norsk Islandshestforening. Under NM vil det bli arrangert et eget barnestevne, hvor en barnerytter fra hvert lokallag skal delta. I den forbindelse leter vi etter en barnerytter som vil representere Hekla . Både startavgift og oppstalling vil være gratis, så dette er en fantastisk mulighet. Så hvis du er, eller kjenner noen i alderen 11-13 år som kunne tenke seg å være med, så ikke nøl med å ta kontakt med Heklas barne- og ungdomsrepresentant Emma Cecilie Hildre på ech_gfp@hotmail.com med litt informasjon om deg selv. Emma gleder seg til å høre fra deg! Les mer om NM2016 under egen fane her på Hekla-siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s