Resultater ØM2016

Vi gratulerer Østlandsmester Junior Tuva Sivesind på Gjafar fra Thufu, Østlandsmester Ungrytter Firgang delt mellom: Caroline Wangen på Laki fra Hemlu og Martine Møller på Vøkull fra Kopavogi, Østlandsmester Ungrytter Femgang Ingrid Marie Larsen på Dimmey fra Jakobsgården, Østlandsmester Senior firgang Bernt Severinsen på Tigull fra Kleiva og Østlandsmester Senior femgang Stian Pedersen på Noi fra Jakobsgården.

Resultatliste-ØM 2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s