Velkommen til rideturer for Heklamedlemmer i hele 2017!

Det var et travelt Hekla-år i fjor, med arrangering av Norgesmesterskap på Momarken i tillegg til våre faste stevner Klubbmesterskap, Østlandsmesterskap og Turheststevnet. Styret har derfor bestemt at det skal fokuseres mer på turrytterne våre i 2017. Det vil vi gjøre ved å arrangere felles rideturer på ulike steder gjennom året. Først ut på programmet står ridetur i Losby (Lørenskog) lørdag 28.januar, mer info FINNES HER. Bli med da vel, distanse og tempo tilpasses etter deltagernes ønske!

Lørdag 11.februar blir det ridetur i Nøstvedtmarka (Vinterbro),  SE HER for mer info. På denne turen oppfordrer vi særlig barn og unge til å delta, vi lager egen turgruppe for disse, mens de andre deltagerne rir i en annen gruppe. Hyggelig og sosialt for både ryttere og hester – bli med!

IMG_9559.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s