Lokallagsmøte 5.og 6. november – hvem blir Årets lokallag, Årets ildsjel og Årets ambassadør?

 Som Hekla-medlem er du også medlem i Norsk Islandshestforening (NIHF). Alle medlemmer i NIHF er velkommen til årets lokallagsmøte helgen 5. og 6.november på Gardermoen. Invitasjon med program finner du HER.  Under festmiddagen lørdag kveld vil det bli delt ut priser for Årets lokallag, Årets ildsjel og Årets ambassadør. Har du forslag til kandidater som du synes fortjener en av disse prisene, send forslaget til post@nihf.no. Frist for innsending av forslag er 26. oktober, les mer om prisene HER 

logo-nihf

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s