Program og startlister Turheststevnet

Foreløpig program finner dere her: Program-turhest-140916 Og startlistene er her: Startrekkefolge-turhest-2016-versjon-1 Vi gjør oppmerksom på at endringer kan skje, så følg med på Heklas Facebookside og på stevneplassen under stevnet. Startlister blir hengt opp på plassen, men for å spare miljøet deler vi ikke ut listene. Vi minner om innsjekktider: Fredag 18-20 og lørdag 8-8.30. Stevneleder er Marlene Furnes Bagley 952 69 109. Velkommen til en hyggelig helg på Momarken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s