Ta turen til Nordisk på Biri!

8-14.august vil Nordens beste islandshester og ryttere innta Biri travbane. Det vil bli kåret Nordiske mestere i både Sport og Gædinga. Det blir en storslått åpningsseremoni onsdag 10.august.BIRKEBEINERE & BAGLERE vil være i fulle kostymer fra filmen BIRKEBEINERNE, den er nå solgt til over 80 land. Så kommer HELENE BØKSLE, en av Norges vakreste stemmer, hun synger både sanger fra filmen, og noen av de beste sangene sine, så dette blir «ALL TIME HIGH». Mesna Islandshestsenter stiller med hester og fulle kostymer som i filmen, så stemningen blir magisk.

Arrangementets hjemmeside finner du HER. Billetter kan kjøpes på SPORTI. Liste over rytterne som representerer Norge finnes her – flere kjente Heklanavn på denne lista! Programmet finnes HER. Vi håper mange Heklamedlemmer vil ta turen til Biri – god fornøyelse!

flyer Nordisk2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s