Feather prize til Henriette Pettersen

Det ble Henriette Pettersen (Sleipnir) med hesten Gneisti fra Lian som ble tildelt den ærefulle Feather prize under NM. Målet med prisen er å oppmuntre til god og harmonisk ridning, der hensynet til hestens velferd alltid kommer først. Feather-navnet spiller på ridning med fjærlette hjelpere. Dommer Florian Schneider redegjorde for valget av Henriette: Hun rir med et islandsk bitt uten neserem, det er et uvanlig syn. Henriette rir med myke hjelpere, og  hesten aksepterer bittet fullt ut, det er ingen gaping, ei heller i vanskelige øvelser som nedtagning etter øket tølt på langsidene. Vi gratulerer Henriette, som får et Ceratex dekken fra sponsor Pharmalight i premie!

Henriette Lien Feather prize
Henriette Pettersen og Gneisti fra Lian

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s